Formula Noastră Hrănitoare

 

Uleiul de COCOS este bogat în acizi grași, inclusiv vitamina E, care protejează pielea de daunele oxidative și oferă o senzație bogată de hidratare.

Uleiul de MĂSLINE reduce semnele îmbătrânirii datorită proprietăților sale antioxidante. Lasă pielea curată și hidratată.

Untul de SHEA acționează ca o cremă hidratantă bogată si hrănitoare, care reduce aspectul liniilor fine si lasă pielea mătăsoasa neteda.

Untul de CACAO este ultra-hidratant, acționează ca o cremă hidratantă naturală pentru piele. Îmbunătățește elasticitatea pielii, scade aspectul vergeturilor și reduce aspectul acneei. Săpunul cu unt de cacao este bogat în acizi grași ceea ce îl face ideal pentru o varietate de aplicații de îngrijire ale pielii.

Uleiul de tărâțe de OREZ conține diverse vitamine și minerale hrănitoare, inclusiv vitamina E, care sunt minunate pentru piele. Este foarte hidratant și perfect pentru persoanele cu piele sensibilă sau matură.

Uleiul de RICIN este cunoscut pentru proprietățile sale puternice de curățare și detoxifiere. Eficient pentru pielea cu acnee, deoarece ajută la creșterea cifrei de afaceri a celulelor.

GLICERINA apare în mod natural în timpul saponificării. Ajută la protejarea pielii de sursele de iritare din mediu și face ca pielea uscată să se simtă uimitor de moale și suplă.