Uleiurile esențiale folosite

 

Uleiul esențial de LAVANDĂ are o aromă proaspătă, florală, cunoscută pentru efectele sale calmante atât asupra corpului, cât și asupra minții. De asemenea, are calități antiinflamatorii și anti-microbiene incredibile.

Uleiul esențial de GERANIU are un miros floral delicat și dulce, cu efectul de a calma emoțiile. Acest ulei prețios este cunoscut pentru a înmuia pielea și de a promova decolorare de cicatrici și pete.

Uleiul esențial YLANG YLANG are o aromă florală bogată și dulce dintr-o floare exotică, apreciată în mod obișnuit pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire și de echilibrare a dispoziției. De asemenea, are proprietăți antibacteriene și anti-fungice puternice.

Uleiul esențial de PATCHOULI este un excelent regenerator al pielii, ajutând la întărirea celulelor. Este perfect pentru răni, cicatrici, piele uscată și vergeturi, având un efect calmant.

Uleiul esențial PALMAROSA este un ulei puternic și versatil, cu o aromă florală plăcută, și multe beneficii pentru organism. Este cunoscut pentru proprietățile sale anti-microbiene, anti-fungice și anti-virale, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru utilizarea în aromoterapie.

Uleiul esențial de CEDRU are un miros blând, pământesc, cu note lemnoase, fumurii. Cunoscut pentru abilitățile sale antiinflamatorii.

Uleiul esențial de LIME, un ulei proaspăt și zesty, cu o aromă ascuțită de citrice pentru a revigora mintea. Are proprietăți antibacteriene și antivirale puternice, precum și calități de curățare profundă pentru a facilita detoxifierea.

Uleiul esențial de MENTĂ conține o cantitate mare de mentol, ceea ce provoacă o ușoară senzație de răcire și oferă o opțiune excelentă pentru produsele de spălare.

Uleiul esențial de LĂMÂIȚĂ, un parfum de citrice energizant și revigorant, cu note curate pe bază de plante. Este foarte antibacterian și are proprietăți puternice de curățare.

Uleiul esențial LITSEA CUBEBA (May Chang), cu un parfum dulce, slab lămâios, cu calități profund relaxante. Este un remediu calmant cu proprietăți antibacteriene și anti-fungice.

Uleiul esențial de BERGAMOTĂ, o aromă strălucitoare, dulce și ușor florală, cunoscută pentru utilizarea sa în Earl Grey Tea. Este înălțător pentru simțuri și ajută la reînnoirea pielii.

Uleiul esențial IENUPĂR are un miros dulce, lemnos, cu note ușoare, pe bază de plante. Este un ulei revigorant care ajută la purificare.