De ce să alegeți săpunurile handmade Pure Juniper?

Pure Juniper sapun natural 100%, ingrediente naturale

 

Oamenii au fabricat săpunuri de secole pentru spălare și curățare, iar în perioada romană au început să utilizeze săpunurile pentru spălarea corpului. În secolul al XX-lea, odată cu inventarea detergenților, săpunurile au fost treptat înlocuite cu diverse produse noi, de la detergenții de rufe până la gelurile de duș. Cu toate acestea, meșteșugul săpunurilor handmade a rămas în continuare, iar în prezent există numeroase mici afaceri din întreaga lume care produc săpunuri artizanale cu designuri frumoase și ingrediente de înaltă calitate.
Pure Juniper este una dintre aceste afaceri.


Ce face săpunurile noastre handmade speciale? Pe lângă faptul că au un miros uimitor, există mai multe alte calități ale săpunurilor Pure Juniper.

1. Ingrediente

Uleiurile, unturile și proporțiile acestora în săpun, determină calitatea produsului final. Fiecare dintre uleiurile selectate are mai multe proprietăți benefice pentru piele, păstrând niveluri semnificative de acizi grași nesaponificați, compuși fenolici și activități antioxidante în produsele finale. Formula noastră constă într-o combinație atent selectată de șapte uleiuri de origine vegetală, echilibrată pentru a obține săpunuri curățătoare și spumoase, dar și hrănitoare.

De asemenea, săpunurile handmade conțin glicerină, o substanță hidratantă care nu doar hidratează pielea, ci oferă și protecție împotriva iritanților pentru piele. Săpunurile Pure Juniper conțin aproximativ 7% glicerină. Totuși, în producția industrială la scară largă, glicerină este adesea extrasă din săpunuri și vândută ca produs separat.

Sarea are numeroase beneficii terapeutice pentru piele, cum ar fi tratarea eczemelor și psoriazisului, curățarea pielii de toxine și conferirea unui aspect neted și radiant. Pure Juniper utilizează sare de Praid și Himalaya, bogată în minerale, pentru a obține aceste beneficii în săpunuri.

Săpunurile Pure Juniper nu conțin parfumuri sintetice, ci doar uleiuri esențiale de înaltă calitate.

 

Sapunuri naturale Pure Juniper, natural soaps Pure Juniper

 

2. Tehnica de fabricare a săpunului


Pentru a produce săpunurile Pure Juniper, utilizăm tehnica de fabricare a săpunului prin procesul la rece, în care saponificarea este indusă prin amestecarea soluției de sodă caustică cu uleiuri/unturi. Această tehnică are mai multe avantaje.

Primul avantaj constă în controlul ingredientelor folosite în săpunuri, permițându-ne să modificăm calitatea săpunului prin alegerea uleiurilor potrivite.

Al doilea avantaj constă într-un design frumos. Procesul la rece permite obținerea diferitelor design-uri de săpun prin combinarea diferitelor pigmenți și plante, utilizarea uneltelor și ajustarea grosimii amestecului de săpun. Crearea design-ului săpunului este cea mai consumatoare de timp parte a procesului de fabricare a săpunurilor Pure Juniper. Unele design-uri pot dura peste o oră pentru a fi finalizate, fără a include pregătirea, amestecarea ingredientelor și curățarea ulterioară. Fără să menționăm orele petrecute în învățarea și practicarea tuturor tehnicilor de design.

Al treilea avantaj este că săpunurile produse prin procesul la rece conțin întotdeauna o cantitate suplimentară de uleiuri care nu se saponifică, în primul rând din motive de siguranță datorită utilizării sodei caustice, iar în al doilea rând pentru hrănirea pielii menționată anterior în secțiunea despre ingrediente.

În cele din urmă, săpunurile produse prin procesul la rece trebuie să fie lăsate să se maturizeze cel puțin 4 săptămâni, nu doar pentru a deveni mai dure, ci și pentru a îmbunătăți calitatea generală a săpunului. Așadar, răbdarea este absolut necesară în lumea săpunurilor handmade pentru a obține rezultatele finale dorite.

 

Sapun natural artizanal, Pure Juniper natural soap, salt soap

 

3. Impactul mai mic asupra mediului înconjurător

Săpunurile solide sunt cunoscute pentru a avea un impact negativ redus asupra mediului decât variantele lichide.

Săpunurile Pure Juniper utilizează cantități minime de energie și apă în faza de producție, au emisii semnificativ mai scăzute de gaze cu efect de seră și un impact mai redus asupra poluării apei. Nu trebuie să uităm nici de ambalajele fără plastic, realizate din hârtie reciclată.

De asemenea, atunci când ambalăm comenzile dvs., reutilizăm majoritatea ambalajelor primite și folosim etichete și benzi adezive fără substanțe chimice nocive.

 

4. Produs unic

Cu toate acestea, combinate, obțineți un produs artizanal unic, benefic pentru piele, care produce un impact minim asupra mediului și are un aspect și miros de neuitat. Mai mult decât atât, chiar dacă procesul de fabricare a săpunului este întotdeauna același, niciunul dintre săpunuri nu arată identic, făcând ca fiecare bară să fie specială. Răsfățați-vă sau oferiți produsele noastre ca și cadou persoanelor importante din viața dvs.

 

Sapun cu hibiscus, sapun natural, natural soap